diumenge, 22 de desembre del 2013

La Soledat Calling (màgia balearica)

"Ara convido a pujar a Toni Torres, que va fer gairabé tot el disc, i després es va retirar a Eivissa. És com el nostre Brian Wilson, grava el disc i es retira. Ara està molt de moda retirar-se..."

Era el primer d´uns quants comentaris amb sorna d´el genial Pep Toni Ferrer (a.k.a. Mr Broken Olive, a.k.a. En Budi Alen de La Soledat) respecte a la hipermediàtica renuncia d´Antònia Font a continuar amb la seva carrera musical.

Sa veritat que el món està, a tots els nivells, molt mal repartit: cues semblants a les de l´INEM per comprar una entrada de Joan  Miquel Oliver & cia.,  i ahir vespre al Teatre del Mar, per una proposta musical com a mínim igual d´interessant (presentació del discarro Orsai!) només forem uns 75-80 assistents. 

Supòs que atribuïble a certa desinformació per part del públic mallorquí, ja que sense anar més enfora el programa de Radio 3 "Hoy empieza todo" va nombrar dijous passat Oliva Trencada com membre de la "Santísima Trinidad 2013" (juntament amb Benavente i Julio de la Rosa).

Aquí teniu el set list d´ahir vespre, que no es va seguir tal qual ...

...el bateria més sexy de les Balears Balearicas, Michael Mesquida, semblava content de que en Pep Toni es botés el tema "Bitxicletes", però per sort per l´entregat públic, es va emmendar l´error tocant-la com a segon bis, després de "Xoriguer Mayday", que no surt a la llista, i abans de "Dr en Vilafranca". Aquesta no va comptar amb la presència del barralutxo Tomeu Penya, però a canvi es va fer acompanyar d´espectacular llençament de frenadols entre els assistents:

muntatge a càrrec de Frederic "Nawuito" Melis (creador del logo d´Orphans)

Finalment, i com a prova visual de que els infants no només son susceptibles de ser fans d´Antònia Font, aqui teniu una foto de Mr Broken Olive amb una nina que s´ho va passar pipa tot el concert (Mesquida també va esmentar altres dues nines que cada dia disfruten ballant al sò de "Balearicos en Remojo")



pd- EXCLUSSIVA ORPHANS OF WAITS: és possible que Oliva Trencada preparin en un futur no molt llunyà un disc de génere Americana. En Pep Toni ja té un títol per un tema que seria "Johnny Cash Converters". 
Des d´aquest blog, li suggerim que, en la mateixa ona, en composi un altre amb el nom "Billy BraggUETAZO".

Si el disc es grava, el nostre amic Javier Tomás (a.k.a. Javing Lips pel seu semblant amb Wayne Coyne) segurament l´arxivarà davora el seu vinil de Julius Caesar (de Bilito de la Calajanada quan es feia dir Smog). Ja que si vos fixau en la dedicatòria d´aquesta contraportada, queda patent que Callahan i Oliva tenen en comú la seva passió blanquiblava:





ppd- des de l´escenari, Pep Toni va pronosticar que avui el Baleares guanyaria 5-0 a l´Ontinyent; s´haurà de plantejar composar un tema nou que es digui "Pitoniso blanquiasul", ja que hem guanyat 4-0 però amb un gol anul.lat per fora de joc inexistent...

"Tots feim un capfico, quan tu fas un gol-gol-gol-gol-gol"


balearicos en remojo (de dreta a esquerra): Jaume Rebassa, Jaume Negrei3colors(blau,blanc i blau), Joan Ribot, Frederic Melis, Mr Broken Olive, Javing Lips, Orphan Tomeu




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada