diumenge, 29 de desembre del 2013

Mathew Houck: Muchacho or Man Of The Year?

Gran, grandíssim any per Mathew Houck (Phosporescent).

En l´entrada Bilito de la Calajanada vos comentava que el seu darrer disc,  Muchacho, apareix en el lloc 11 a la llista de millors de l´any 2013 de la prestigiosa revista MOJO.

I a l´entrada anterior (Americana 2013) podeu comprovar que figura al #2 i al #4 de les dues llistes exposades.

Encara més, la revista PASTE magazine l´ha considerat millor disc de l´any:






Anècdota WFW: quan un timidíssim Mathew Houck va participar al Waiting For Waits 2002 , amb el nom artístic de Fillup Shack, el seu nerviosisme era tal damunt l´escenari d´ARCA, que vaig decidir dur-li un tassonet de whisky en un intent de recomfortar-lo.
Al apropar-me a l´escenari per donar-li, havia acabat de tocar una cançó als teclats, i al incorporar-se per rebre la poció màgica va fotre tal esclat que va caure tarima per avall. (El públic fou molt respectuós: ningú va riure, o al manco ningú ho va fer obertament).
A l´on demà ferem un altre concert a Muro, i de camí cap allà, aturadeta técnica a Ses Olleries per tastar la maravellosa coca de trempó de na Pepita Cánovas (mare dels germans Riutort Cánovas, fidels ajudants en l´amateur producció d´aquells primers anys de concerts del WFW).


Ja s´ha anunciat que el proper juliol, aquell tímid al.lot que vam coneixer fa més d´onze anys s´ha convertit en un gran MUTXATXO que serà al londinenc Hyde Park per compartir escenari ni més ni manco que amb en Neil Young.

Enhorabona Mateuet per aquest el teu gran any, i també per haver perdut la timidesa, a jutjar per les fotos promo del teu fabulós disc...





Pels que no la conegueu encara, vos deix amb el video oficial de "Song For Zula", sense dubte una de les peces musicals amb major magnetisme que he escoltat en els darrers anys:










2 comentaris:

  1. Totalment d'acord amb que " Song for Zula " té algo especial que t'atrapa , crec que no estrem molt a que qualqú l'utilitzi per alguna publicitat.
    Al PS '13 vist lo vist faig fer una cagada monumental . La meva parella va decidir veurer Phosporescent tot i no conèixer-lo i jo vaig optar per veurer de ben a prop a l'ex Hüsker Dü, Mr Bob Mould per recordar vell temps ja que feia un repertori greatest hits època Sugar - Hüsker . Haguent vist per You tube alguns videos del concert :(( me n'apenedesc .

    ResponElimina
    Respostes
    1. Homo, pensa que de veure Phosporescent sempre hi seràs a temps (li queda molta carrera). Tal vegada podríem muntar un crowd-funding al bloc per dur-lo l´estiu que vé abans o després de tocar amb en Neil Jove a Londres...però amb tan bona premsa per Muchacho el catxet es deu haver disparat molt. Anécdota: vaig regalar a un "amic invisible" l´edició deluxe del cd (amb un segon disc en gravat en directe), i he vist per amazon.co.uk que cotitza a una burrada de pounds!

      Elimina