dissabte, 28 de desembre del 2013

(INNOCENTADA) Randy Newman: cap de cartell del 20é Mallorca JAZZ Sa Pobla!



Enhorabona a la direcció del festival pobler per tan maravellosa notícia!.

Sembla que gràcies al patrocini d´una marca gallega de cervesses, serà possible comptar amb un cap de cartell al nivell de les millors edicions d´aquesta entranyable cita estiuenca, que el 2014 cumpleix ni més ni manco que la 20ena.


Vaig tenir la sort de veure el debut a Espanya de Randy Newman al teatre Zorrilla de Badalona (dins l´edició del 2010 del també entranyable festival Blues i Ritmes) i no puc més que pregar-vos que marqueu en vermell a les vostres agendes: anar a Sa Pobla el primer dimarts d´agost!.

Encara no es sap si el "grand piano" que exigeix el rider técnic de Randy Newman (el concert serà en format "solo") es situarà damunt un escenari a la plaça major o cercant més aforament al Parc de can Cirera Prim. 
El que sí es sap és que es poden reservar les entrades (que tendran un preu filtre simbòlic de 9 euros) telefonant a partir de dilluns 30 a la centraleta de Sa Congregació: 971 54 41 11

Encara no s´han donat a coneixer la resta d´artistes del cartell, però probablement seran tots ells grups locals donat el catxet de Newman, que es menjarà pràcticament el 90% del pressupost.

La proposta inicial del festival era programar un duel de pianos californians, amb Randy Newman i Tom Waits cara a cara damunt l´escenari, disparant un tema per hom. Però sembla que el vell Tom té problemes estomacals i no tolera el menjar coent del catering pobler. En Randy, en canvi, ja ha deixat clar al seu manager que està ansiós per tastar l`arròs brut que li ha promés l´ínclit Pep ("Zero")Crespí, director del festival ...


2 comentaris:

  1. Vas venir a badalona a veure el randy newman i no vas dir res! !!!

    mooooolt lleig :-P

    ResponElimina
    Respostes
    1. Idò enguany el Blues i Ritmes de Badalona torna tenir un cartellarro, que inclou l´històric Jesse Winchester (no sabia que era viu!):

      consultau cartell complet a:
      http://bluesiritmes.wordpress.com/

      Ja m´agradaria poder anar a tots!

      Elimina