dilluns, 30 de desembre del 2013

Vida després del Faraday and Wilson (Capricornis track#6)

Quan el passat 20 de març el meu bon amic David Andreu m´anunciava el cartell del darrer Faraday ...


en David "Wally" Andreu va damunt sa moto, amb un abric comprat a London abans d´un soporífer Millwall-Leicester City


...vaig tenir una sensació agredolça:
per una banda tristor perque es posava punt i final al festival musical més entranyable des sud de Sitges, i per altra alegria per l´oportunitat de veure en directe en un entorn magnífic a l´interessantíssim Jonathan Wilson i als llegendaris The House Of Love
(Fantàstic record d´aquests dos concerts, i del sopar al Bar Teo Chiquito II, acompanyat de l´amfitrió David i un altre bon amic: l´ "impacient" Salvador Oliva)

Els cartells del Faraday i els de les distintes promocions de Waiting For Waits van tenir en comú un bon grapat d´artistes (concretament Howe Gelb, Robyn Hitchcock, Josh Rouse, Ainara Legardon, Maika Makovski i Nacho Vegas). I també el fet que ambdues cites musicals es varen despedir després de 10 edicions.
Ara els seus organitzadors emprenen una nova aventura, el Vida Festival, abandonant el Far de Vilanova per traslladar-se a la Masia d´en Cabanyes.
Així que molta sort a la bona gent de V. i la Geltrú...i des de Mallorca insistir-lis en que no dubtin en contractar al millor grup que ha parit mai sa nostra illa: La Búsqueda.



Vos deix amb un tema del darrer disc del capricorni Wilson (present i futur de la música americana...ja ho dú al llinatge)

CAPRITrack #6 - "Moses Pain"
(Jonathan Wilson; 30/12/1974)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada