dissabte, 4 de gener del 2014

Carta als Reis (pel meu fill)

 
 il.lustracions: MAX



Benvolguts monarques d´Orient:

Vos he de confessar que no vaig plorar ni per la mort d´en Lou Reed, ni per la "mort" d´Antònia Font. Però vos promet que m´he portat bé...que putes: he estat un padrazo tot l´any!

Referent al meu fill, mumare me renya perque el duc al camp del Baleares, i sa meva al.lota me renya perque li pos música country al cotxo. Elles pensen que vull que tengui els mateixos gusts musicals i disgusts futbolístics que jo; però no és així: simplement el conec i sé el que li agrada!.

Anyway, aquesta és la carta que escric en nom seu (té 3 anys i encara no en sap; i amb tanta vaga no sé si n´aprendrà mai!)


1) Melcior, a tú te demanaria la capsa amb tots els treballs "solo" d´un vell amic del Waiting For Waits: en Howe Gelb (a.k.a. Giant Howe):



Si te fixes en la foto de portada del seu darrer disc, 


en Howe cada dia se sembla més a tú. Perque tú ets el de barba blanca, no?.

<Parèntesi pels lectors orfes d´en Waits: esperem que el proper àlbum de Mr Giant, ja sigui "solo" o "amb arena", tengui una portada dissenyada pel gran Max (es veu que ja han xerrat entre ells d´una connexió Sineu-Tucson...) >


2) Gasparet: a tú que tens cara de tenir més mala llet que els altres, et demanaria el recopilatori d´en Mark Lanegan


3) Baltasar: m´han dit que ets el més enrollat dels tres; ja m´aniria bé si t´estires i ens dus la majestuosa (però caríssima) capsa dels Island Years de´n John Martyn, que va ben carregada d´unreleased tracks 



<el proper 29 de gener vos contaré una trista anècdota WFW referent a aquest geni endimoniat>

 
Finalment vos deman a tots tres que li dugueu tones de carbó...

                   ...a n´en Tom Waits!.

 
Molt atentament,
Un pare enamorat del seu fill.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada